مشاوره حقوقی رایگان - بهزیستی

با سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم اینجانب 41 ساله ساکن خرم آباد سال 1380 خدمت سربازی معاف شدم (ماده/بخش 39 بند 39)
معافیت و همچنین نتونستم درسم رو ادامه بدم تا اینکه کم کم به یک معتاد شدید شد کارم هم به تزریق کشیده شد 5 سال کم کم با کمک خانواده و چندتا کمپ اجباری تونستم ترک کنم و این شد که بیمار روانی شدید شدم و کارم به جایی کشید که بنده با 110 عدد فنوباربیتال اوردوز کردم و 14 روز در آی سیو در حالت کما بودم وبعد به علت توهم هم سه تا از انگشتای خودم رو قطع کردم و به علت خوردن جسم خارجی سنگ و فلزات و قاشق و غیره و در نهایت انسداد روده شکمم پاره شد و در ضمن آپاندیسیت هم هستم و با جراحی های دیگه هم دارم
تموم این همه بدبختی ها رو از موشک باران هواپیماهای رژیم بعث عراق که اون موقع خردسال بودم و ترس زیادی کرده بودم میدونم
توی فضای سبز شهرداری هم تونستم 20 م تومن کسب در آمد کنم
از کار افتاده ام و نمیتونم دیگه کار کنم
جدیدا هم دستم بیحس و کرخ شده و متخصص ارتوپد جراحی نوشته برام.
5 سالی میشه که توی بهزیستی پرونده دارم.
خواهر و برادرم هم تحت پوشش بهزیستی هستند و مثبت زندگی هم در نتیجه نیستم.
در ضمن خیلی از معتاد هایی که توانایی ترک اعتیاد رو ندارند از بهزیستی حقوق و مبلغ دریافت می کنند میشناسم.
آیا باید سازمان بهزیستی رو شکایت کنم یا نه؟ دست شما ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد