مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج از کشور

سلام خانم هستم و همسرم 2 ساله منو ترک کرده و نفقه نمیده و در دادگاه حقوقی نفقه تمکینش رد شد چون کارشناس رفته بود ولی محل زندگی آماده نکرده بود و محکوم به پرداخت 2 سال نفقه معوقه شده و رای قطعی شده و هیچگونه ارتباطی باهم نداریم حالا من میخوام برم پاسپورت بگیرم برای زیارت کربلا اربعین برم ولی میگن اجازه ی کتبی همسر لازمه سوالم اینه ما که ارتباطی نداریم با هم و سفر غیرضروری هم نیست حالا من از چه طریقی اجازه ی خروج بگیرم؟ ناشزه هم نیستم در اصل همسرم ناشز هست که منو بلاتکلیف گذاشته

پاسخ ها :

یک وکیل

تا وقتی طلاق نگرفته اید باید با اجازه ایشان و در موارد خاص با اجازه دادستان از کشور خارج شوید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
موترد خاصی در قانون وجود دارد که نیاز به اذن همسر نیست و شما میتوانید از دادستانی تقاضای خروج از کشور بدلیل عدم رضایت همسر را ارایه بدید و دلایل رو بررسی و نظر میدهد در صورتیکه واجد شرایط باشید موافقت مینمایند.