مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

درود، خسته نباشید.
بنده سال 99 در یک شرکت مشغول به کار بودم،به دستور کارفرما اقدام به جابجایی نرده بان کردم ک در این حین به علت سنگینی بیش از حد، روی من افتاد باعث شکستن استخوان نازک نی پام شد و چون بیمه نبودم شکایت کردم ازشون، کارشناس اداره کار 80 درصد اونا 20 درصد من تشخیص داد، اعتراض زدن، کارشناسان رسمی دادگستری اومدن بازم همین درصد های فوق رو تایید کردن، رای صادر شد محکوم به پرداخت دیه شدن، (در ضمن با دو نفر طرفم، کارفرمای اصلی، کارفرمای فرعی که من برای کارفرمای فرعی کار می‌کردم، اصلیه پذیرفته اعتراضی نزده، کارفرمای فرعی اعتراض زده، هر کدام 40 درصد مقصر شدن)

در خصوص واخواهی آقای (کارفرمای فرعی) فرزند الف. از دادنامه غيابی شماره............
صادره از این دادگاه موضوع پرونده کلاسه فوق الذکر که از اتهام ایراد صدمه بدنی غير عمدی بر اثر حوادث کار به
پرداخت دیه و جزای نقدی محکوم گردیده است نظر به اینکه واخواه دليل و مدرک محکمه پسند که بيانگر وجود خدشه در
دادنامه واخواسته باشد به این دادگاه ارائه ننموده است، لذا دادگاه ؛ ضمن رد واخواهی بنا به استدلال و مستندات مذکور در
رأی واخواسته حکم به تایيد دادنامه متعرض عنه وفق صدر ماده 407 از قانون آیين دادرسی کيفری مصوب 1392 ،صادر
و اعلام می دارد.
الان پرونده فرستادن تجدیدنظر، چون دادگاه یه شهر دیگه اس خیلیم دوره میشه دادگاه رو نرم؟
لایحه تاثیر داره بفرستم؟
توصیه شما عزیزان چیه؟
درضمن 3 میلیون پول کارشناس رسمی دادگستری دادم، بازپرس به اشتباه ابلاغیه زد که من باید بدم در حالی ک من اعتراض نزده بودم سری قبل نگاه کردم دیدم رو پرونده نیستن رسید هاشون، رفتم بانک دوباره رسید 3 میلیون رو گرفتم، لطفا بفرمایید چیکارشون کنم الان، قبل رای یا بعد رای بفرستم بعنوان لایحه؟
تشکر روز خوش

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد