مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

با سلام. در مورد موجر و مستاجر اگر مستاجر پس از گذشت دوماه از یکسال قرارداد از شروط اجاره تخطی کند آیا میشود تمام موضوعات زیر را کلا در یک دادخواست ارسال کرد یا بعضی از آنها بایستی جداگانه دادخواست داد؟
فسخ اجاره نامه - تخلیه فوری - اجور معوقه حال شده و غیر حال - تاخیرتادیه اجوروخسارات - اجرت المثل - اجرت المسمی - خسارات وارده به مورد اجاره - خسارات ناشی از فسخ - هزینه مشاور املاک - کل مبلغ اجاره سال و شارژساختمان و هزینه ایاب ذهاب و غیره - خسارات دادرسی و مشاوره با وکیل - و دیگر خسارات علی الحساب معادل 5میلیون و صدهزارتومان بعلاوه مبالغ دیگر تا صدور حکم نهایی بانظر کارشناس - تامین دلیل - تامین خواسته را دارم