مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک امانی

سلام
در شرکتی کار می کردم 2 عدد چک نزد شرکت بود و رسید چک و تسویه حساب و قرارداد داشتم در دادسرا شکایت مطرح شد ادعای سفید امضا کردند دادیار قرار کارشناسی داد و پس از کارشناسی اعلام شد قرارداد ها که در برگ عادی بدون سربرگ تنظیم شده امضا مدیرعامل قبل از متن بوده ولی سفید امضا بودن تسویه حساب و رسید چک توسط کارشناس رد شده است با این شرایط که طرفین به نظر کارشناس اعتراضی نکرده اند بنظرتون کیفرخواست صادر می شود لیست بیمه هم پیوست پرونده می باشد ضمنا تاکنون از آن شرکت یا مدیرعامل آن وثیقه دریافت نشده است و وقت نظارت برای آخرین روز بهمن گذاشته شده است و ضمنا پس از پایان مهلت اعتراض به نظر کارشناسی باز هم می توان اعتراض کرد
قبل از شکایت هم طی اظهارنامه ای تقاضای استرداد چک از آن شرکت شده بود و آیا این مورد تاثیری دارد

پاسخ ها :

خیانت در امانت چک امانی چک امانی چک