مشاوره حقوقی رایگان - بردن پول و ماشین

اینجانب در مورخه 401٫06٫08به جهت خرید خودرو به بازار رفتم و در آنجا پراید 89رو بافردی که از دلالان بنگاهی بود خریدم که هیچ قولنامه ای به من ندادن وبه محض اینکه ماشین را به خانه بردم متوجه ایرادات خودرو شدم بنابراین ماشین را به بنگاه بردم و گفتم که ماشین را نمیخواهم بنگاه دار گفت بیا رو پولت 30 م بذار یه 206 بردار که بنده خام شدم و 30 تومان روی پول قبلی که 50 تومان بود گذاشتم و 206 رو بردم و نکته اینکه ماشین دوم هم مورد رنگ داشت که نگفته بود بنابراین خودرو را به بنگاه بردم و خواستار گرفتن پولم شدم که آنها گفتن پرایدی که برده بودی یتقان زده و 30 ملیون از پولت کم میکنیم و ماشین رو پس نمی‌گیریم بلکه بعنوان خریدار ماشین رو می‌خریم من که دیدم با آدمهای شیادی سر کار دارم گفتم پول رو بدهید که اینبار قولنامه ای تنظیم کردن و من بعنوان فروشنده 206 و آنها بعنوان خریدار 50 ملیون قیمت زدن که 20 ملیون دادن و ماشین را بردن وتا امروز هر دری زدم که پول رو بگیرم متاسفانه بدلیل اینکه از بنگاه شکایات فراوان شده بود تعطیل شد و دلال وفروشنده ماشین هم موبایل خود را خاموش کرده ،حالا بنده فقط یک قولنامه دارم و به همین راحتی هم پول رو بردن و هم ماشین رو ،نمیدانم چه کنم میدانم خیلی سادگی کردم و خام بودم راهی جلوی پای من بگذارید یا به ماشین برسم ویا ضر وزیان خودم را از آنها بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد