مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی حین خدمت سربازی

سلام
من سرباز وظیفه ده ماه خدمت هستم ودر حین خدمت به به علت افتادن از تانک یک بند از یکی از انگشتان دست چپم قطع و یکی دیگر به شدت صدمه دیده است درحالی که هیچ اطلاع و اموزشی از دستگیره نگهدارنده نداشتم و کسی بهم نگفته بود برای چه چیزی استفاده می شود.
تمام مدارک من اعم از فرم الف و ب صورت سانحه کامل می باشد به علاوه مدارک درمانی
بنده به دنبال جانبازی هستم آیا امکانش هست و اگر هست چه مراحلی را باید طی کنم و از کجا؟
متشکرم.

پاسخ ها :

قطع انگشت حین خدمت سربازی جانبازی حین خدمت سربازی جانبازی در خدمت جانبازی