مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات مغازه زیر ملک مسکونی

سلام
بنده دارای یک باب مغازه واقع در زیر یک ساختمان مسکونی 4واحدی هستم.و زیر ملک بنده هم پارکینگ آن ساختمان مسکونی هست.
و کنتور آب کل ساختمان هم در داخل مغازه ی بنده و حق آب اشتراکی از ساختمان به اندازه 2نفر هم دارم به صورت مکتوب.
در حال حاضر از صاحب قبلی مغازه که صاحب 2واحد از ساختمان مسکونی هست و در همانجا ساکن هستند درخواست کلید پشت بام برای نصب کولر کردم ولی ایشان ممانعت کردند.
آیا قانونا من حق استفاده از پشت بام را برای نصب کولردارم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد