مشاوره حقوقی رایگان - مشخص شدن رابطه جنسی

باسلام من با نامزدم رابطه داشتم و الان در راه جدایی هستیم من بعد از نامزدم با کسی رابطه نداشتم فقط برای حال خودم با چیز پلاستیکی رابطه کردم و الان در آزمایش معلوم میشه من با کی رابطه داشتم

پاسخ ها :

مشخص شدن رابطه جنسی در پزشکی قانونی تشخیص رابطه جنسی با فرد خاصی تشخیص رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی تشخیص رابطه جنسی پزشکی قانونی