مشاوره حقوقی رایگان - زمان قطعی شدن رای صادره

با سلام و احترام...برای اثبات زوجیت دادخواست دادم و رای صادر شده و چون اثبات زوجیت با متوفی بود یه نفر از ورثه اومد دو نفر نیومدن،برای اون دو نفر رای غیابیه و در متن رای نوشته پس از ابلاغ 20 روز برای واخواهی و پس از انقضای مهلت واخواهی 20 روز برای تجدید نظر خواهی در دادگاه استان مهلت است،این یعنی حکمی که به نفعم صادر شده 40 روز بعد از ابلاغ قطعی میشه؟دقیقا چند روز؟ و اینکه حکم اثبات زوجیت اجراییه میخواد و باز باید ببرم دادگاه مهر دفتر شعبه رو میخواد؟ یا بعد از اینکه مهلت تموم شه خودش قطعی میشه و پرینت حکم معتبره؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مواعد باید بگذرد و بعد رای قطعی می‌شود بله اثبات زوجیت نیازمند گواهی قطعیت دادنامه است