مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل منزل

سلام وقت بخیر
من مدت دوماه با فرزندم خونه پدرم زندگی میکنم الان شوهرم ادعا کرده من دو سوم وسایل منزل بردم ایا میتونه اینو ثابت کنه و پولشو از من بگیره من هیچی با خودم نیاوردم من چکار میتونم بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باسلام در ابتدا با مراجعه به درب منزل زندگی مشترک با پلیس 110 تماس بگیرید و مراتب را صورتجلسه کنید مبنی بر این که همسر شما شما را از منزل بیرون کرده است و وسایل منزل که جهیزیه شما می باشد در منزل موجود است بعد از تنظیم صورتجلسه 110 از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید مبنی بر اینکه جهیزیه در منزل مشترک قرار دارد و به رسم امانت تحویل شوهر است و تقاضای استرداد آن ظرف 24 ساعت نمایید در صورتی که ظرف 24 ساعت به شما تحویل ندادند دادخواست استرداد جهیزیه به همراه تامین خواسته مطرح نمایید این نکته را به یاد داشته باشید که شما به عنوان زن به موجب ماده 5 از قانون حمایت از خانواده از پرداخت هزینه های دادرسی معاف هستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اون باید ثابت کند که چنین ادعایی صحیح است نه شما

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مقام دفاع از خود به ادله ای همچون شاهد و سند اشاره کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
صرف ادعا کافی نیست باید دلایل مثبت ادعا هم بیاورد و شما نیز می توانید از خودتان دفاع نمایید در صورت اقدام حتما برای دفاع با وکیل مشورت داشته باشید،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت مدعی باید ادعای خود را با دلایل قانونی اثبات کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا شاهد معرفی نکنه نمیتونه و شما باید دادخواست استرداد جهیزیه بدهید البته اگر جهیزیه بردید خانه شوهر