مشاوره حقوقی رایگان - موضوع در مورد زمین خارج از بافت

سلام بنده 1000 متر زمین در بوئین زهرا در یک روستا نرسیده به بافت هست دیوار کشیدم اما متاسفانه تخریب شده

الان بایست چکار کنم بهترین راه با بافت هم 120 متر فاصله دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
بهترین راه از نظر شما چی هست
آیا دیوار رو بسازم مجداد تخریب می‌کنند یا فقط همین یکبار هست

پاسخ ها :

تخریب دیوار کشی زمین خارج از بافت دیوار کشی زمین خارج از بافت دیوار کشی زمین زمین خارج از بافت تخریب دیوار