مشاوره حقوقی رایگان - چگونه بابت دریافت حق و حقوقم به عنوان فرزند شهید مطلقه اقدام کنم

با عرض سلام و خسته نباشید بنده فرزند شهیدم که طلاق گرفته ام و کل دریافتی ماهانه ام از بنیاد شهید ماهی دومیلیون چهارصد هزارتومان هست، خود بنیاد شهید به من میگه که دریافتی من کمک معشیت سامان دهی طلاقه و حقوق و مستمری نیست. میخواستم بدونم مگه دختر مطلقه ی شهید از حقوق شهید بهره مند نمیشه؟ پس این حرف چیه؟ قانونیه یا اصلا منطقیه؟
تازه تو سایت ایثارگری هم دریافتی منو به عنوان حقوق وارد کردن و تو بخش کمک معشیت نوشتن که این مورد به من تعلق نمیگیرد....
تا الان صدبار به بنیاد مراجعه کردم و جواب درستی به من ندادن
میخواستم اگر امکانش هست از راه قانونی مرا راهنمایی بفرمایید که من چیکار کنم و چجوری اقدام کنم بابت دفاع از حق و حقوقم؟ به کجا مراجعه کنم؟
واقعا این مبلغ کفاف یک زندگی را نمیدهد و من حتی شرایط کار کردن هم ندارم بخاطر مریضیم
بنده وقتی بچه بودم پدرم شهید شدن و وقتی مادرم در قبد حیات بودن زندگی من خراب شد و بنده هشت سال در خانه ی ایشان ماندم تا حکم طلاق من دوسال بعد از فوت مادرم صادر شد
بنده نه پشتوانه ی مالی و نه پس انداز و نه حتی توان اجاره ی منزل را دارم
بخاطر ناتوانی در عدم پرداخت اجاره منزل، عذر مرا خواستند و من الان بصورت نوبتی در خانه ی آشنا ها میمانم
خدا شاهده حتی یک ریال بابت واریز به حساب وکیل برای وکالت و پیگیری کارم راهم ندارم، بخاطر وام صندوق شاهد بخشی از دریافتی ام هم کثر میشود و کل مبلغ نهایی 1600 تومن به حساب بنده واریز میشود
بنده به دلیل نداشتن سواد کافی و داشتن تشنج از داشتن شغل هم محرومم
از شما تمنا دارم که در راه خدا مرا راهنمایی بفرمایید که من چگونه و از چه طریق اقدام کنم بابت حق و حقوقم
از بنیاد مرکزی تهران هم که میخوان رسیدگی کنن، رییس پذیرش های استان اینجا نمیزارن... واقعا دیگه عاجز و درمانده شدم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی مجدد و گفتگوی متقابل دارد تا بتوانید راهنمایی شوید