مشاوره حقوقی رایگان - نظریه پزشکی قانونی

سلام،استاد من تصادف کردم بعد توی نظریه اول پزشک قانونی اگه ده مورد برام زده بود،شش ماه هم طول درمان داشتم بعد شش ماه ک رفتم الان نظریه اخری ک زده برای دادگاه چندتا از موارد نظریه اولو قید نکرده و چندتاشونو زده،حالا خواستم بدونم دادگاه نظریه اولم درنظر میگیره یا فقط روی نظریه پایانی دیه رو تعیین میکنه،چون توی نظریه اولیم اصلا درصد نزده،ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام نظریه ها نیاز به مطالعه دارد ممکن است منظور پزشک قانونی لحاظ قراردادن هر دو نظریه توسط دادگاه باشد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
برآورد دیه طبق آخرین نظر پزشکی قانونی صورت میگیرد. بدلیل اینکه جراحات بصورت سالم بهبود پیدا کرده یا معیوب و تعیین درصد پایانی آن

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط نظریه آخر ملاک است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بررسی نظریات پزشکی قانونی لازم است تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از بابت تمام اسیب های شما ، دیه پرداخت خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام نظریه درست هست قاضی بر اساس هر 2نامه حکم می دهد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برآورد طبق نظریه نهایی صورت می پذیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظریه کارشناس راهور ملاک رای قرار میگیرد