مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کارشناسی نفقه

با سلام
من کارگر هستم و حقوقم 6 میلیون تومن درماهه.به زنم حق طلاق و حضانت فرزند دختر 6 ساله ام رو داده بودم که ایشان طلاق گرفتند و درخواست نفقه فرزند و ترک انفاق فرزند کرده.
در ضمن تقاضای مهریه هم کرده اند که درخواست اعسار کردم اما هنوز قسط بندی نشده.
کارشناس نفقه مبلغ 2،100,000 تومان در نظر گرفت که با اعتراض و ارسال لایحه برای کارشناسی سه نفره نفقه اقدام کنند.که نظر کارشناسان سه نفره، همان مبلغ نفقه که 2,100,000 تومان بود به اضافه هزینه های درمانی فرزند را اضافه کردند، از کارشناسان سوال کردم که بالاترین مبلغ رو برای نفقه در نظر گرفتند.
آیا برای اعتراض به این رای حتما باید تقاضای کارشناس 5 نفره را بکنم؟ آیا با اعتراض حکم سنگین تری را برایم لحاظ میکنند؟
خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد