مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت سپاه

سلام بنده سال 86 به همراه هم خدمتیها در حال آماده سازی برای رزمایش کشوری بودیم که از بالایسازه 3 متری افتادم و از ناحیه مهره کمر شکستی وتنگی کانال نخاع ومنیکس و رباط پای راستم پاره شدن و بهم 25 درصد از کار افتادگی دادن . آیا الان میتونم برای جانبازی اقدام کنم آیابا وجود دریافت مستمری بازنشستگی میتونم جایی استخدام بشم . ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جانبازی اصولا خیر

برای بازنشستگی باید بیماری شما در کمیسیون بررسی کردد و اگر از کار افتادگی کلی صادر شود میتوانید درخواست بازنشستگی نمایید