مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از خانه توسط پدر

سلام وقت بخیر من دو سال عقد کردم و چون عقدم طولانی شده و پدرم تقریبا هر روز من و از خونه بیرون میکنه و مادرم هم چندین بار این کار و کرده و حتی برادرم هم این کار و میکنه به شوهرم زنگ زدن گفتن که باید زنت و ورداری ببری حتی براش ضرب الاجل 48 ساعته گذاشته بودن حتی پدرم من و کتک زد بخاطر این موضوع کار به جاهای بدی کشیده شد همسرم داره تمام تلاشش رو میکنه که ما زودتر عروسی بگیریم میخواستم بدونم از نظر حقوقی پدرم میتوانه من و از خونه بیرون بکنه ؟پدر من وضعیت مالی خیلی خوبی داره و توی منطقه خیلی خوب در تهران زندگی میکنیم و اصلا مشکل مالی نداره

پاسخ ها :

بیرون کردن دختر عقد کرده از خانه توسط پدر بیرون کردن دختر از خانه توسط پدر بیرون کردن فرزند از خانه