مشاوره حقوقی رایگان - الزام به اخذ انشعاب برق

باسلام
یک چاه کشاورزی پروانه دار از شرکت سهامی آب منطقه ای داریم
یک نفر به عنوان نماینده حقوقی و من به عنوان شریک این چاه می باشیم که آن در پروانه ذکر شده است
من میخواهم برای این چاه از اداره برق ، برق بگیرم که در امور کشاورزی مخصوصا آبیاری کمکم باشد ولی اون کسی که نماینده حقوقی چاه است از همکاری خودداری میکنه
آیا من میتونم به واسطه سهمم این نماینده حقوقی چاه رو از طریق دادگاه الزام به اخذ انشعاب برق کنم ؟

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می توانید این کار را انجام دهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر قانونی باشد بله البته خود شما هم مسوول اخذ انشعاب هستید لذا بهتر است ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و هزینه های که پرداخت می شود را مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست ابتدا در این خصوص اظهار نامه ارسال نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر کارشناسی مربوطه دارد تا اظهار نظر در دسترسی به توان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادخواست الزام خوانده مطرح نمایید