مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل آپارتمان

با عرض سلام و احترام. آپارتمانی به قیمت 4/700 در برج 4 خریداری نمودم که دو میلیارد انرا در زمان عقد قرارداد چک دادم که وصول شده و دو میلیارد دیگه یک چک به تاریخ 15 شهریور همزمان با تحویل واحد بصورت کامل (آب و برق و گاز) در غیر اینصورت چک مذکور وصول نگردد بدلیل عدم تحویل واحد و اماده نبودن آن چک دو را پاس نکردم و فروشنده چک را در برج هفت برگشت زده و ادعا دارد که قرارداد منفسخ است و شما حقی ندارید به جهت اینکه در قرارداد درج شده چنانچه هرکدام از چکها در تاریخ مقرر وصول نشود قرارداد منفسخ می گردد، الآن واحد را تحویل نمی دهد لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

سلام.
بستگی به مفاد قرارداد دارد.
اگر مقرر شده هست در صورت عدم پرداخت قرارداد منفسخ میشود باید به توافق عمل شود.