مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام بنده 17 سال و 10 ماه سن دارم
برای گرفتن گواهینامه 1 ماه و خورده‌ای دیگه میتونم اقدام کنم
بعد روز پنجشنبه تاریخ 1401/10/22 پشت فرمون بودم بعد چراغ قرمز شد ایستادم
بعد یه خودرو از پشت زد به ماشین من و الان حدود 30 میلیون از قیمت ماشینم افتاده
اونجا طرف گفت داییم تو راهنمایی رانندگی هست اگه پلیس بیاد تو رو میگیره 6 ماه زندانی داری ماشینت میخوابه پارکینگ و....
من ماشین تعمیر کردم ولی اثرات تصادف هست
بعد من الان پیگیر شدم دیدم پلیس میومد تا 1 میلیون جریمه میشدم بخاطر نداشتن گواهینامه
شماره پلاک طرف رو هم برداشتم
سوالم این بود ایا الان میتونم کاری انجام بدم افت قیمت ماشینم از طرف بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جهت مطالبه افت قیمت بستگی به مدل خودرو دارد و شرایط آن...