مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری صیغه

سلام. ببخشید من شماره ای از تلگرام پیدا کردم برای صیغه بهش زنگ زدم دختر بودن باهاشون صحبت کردم و پول ریختم ادرس هم اشتباه داده بودن و مبلغ 1/500 میلیون ریختم رسید هاشو دارم میتونم برم بانک پولو برگشت بزنن به حسابم 27 روز پیش این مبلغو ریختم و هنوز هیچکار نکردم ممنون میشم زود جواب بدین

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید ، و بهتر است دیگر به دنبال این کارها نباشید