مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر درب اتوماتیک

با سلام و احترام، در یک ساختمان 5 واحدی که دارای دو درب اتوماتیک، یکی برای واحدهای 3 و 5 و دیگری برای واحدهای 1و 2 تعریف شده است. بنده در واحد 2 مالک هستم و به دلیل عدم سکونت به مدت 6 سال است که سالی دوبار از درب استفاده می کنم. هزینه تعمیر این درب که مرتبط با دو واحد 1 و 2 است چگونه خواهد بود؟ لازم به ذکر است طبقه اول راننده تاکسی بوده و استفاده روزانه دارد.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ربطی به استفاده یا عدم استفاده شما ندارد باید در پرداخت هزینه مشارکت کنید