مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه جعلی

سلام ، خانومی 36 ساله و متاهل هستم، پدرم سی سال پیش یک شناسنامه واهی از طریق آشنایی که در ثبت احوال داشته ، جعل کرده است و عکس مرا که دخترش باشم در این شناسنامه مجعول ثبت نمود و مرا در 18 سالگی باخود برد تا برای این شناسنامه جعلی و با اثرانگشت من ، کارت ملی صادر نماید و اکنون این شناسنامه کارت ملی هم دارد و عکسدار است...حال پدرم فوت نموده است و احتمال میدهم که برای بحث انحصار وراثت ضمن وجود این ورثه مونثِ واهی ، به مشکل خواهیم برخورد ، (شاید مادرم برای برقراری حقوق بعد ازفوت همسر بازنشسته به دلیل داشتن یک دختر مجرد واهی و جعلی)...به ثبت احوال مراجعه کردم ، اما آنها هم از سلسله مراتب شکایت ، اطلاع چندانی نداشتند. مخصوصا که پدرم به عنوان درخواست دهنده اصلی شناسنامه واهی فوت کرده است...درضمن آیا بنده نیز مجرم شناخته میشوم که عکس و اثرانگشتم در این شناسنامه و کارت ملی ثبت گردیده؟ و مجازات آن چیست؟
(درضمن اینجانب به دلیل جراحی زانو تا مدتی قادر به راه رفتن نیستم ، لطفا برای این امر هم راهی نشانم دهید که آیا میتوانم برای پیگیری و حضور در مراجع ذی الربط به مادرم وکالت بدهم که به جای من پیگیر موضوع شود ؟ واگر اینچنین است به چه نوع و چه نام وکالتی نیاز است تا مادرم در شرایط بیماری من که قادر به راه رفتن نیستم پیگیر ابطال این شناسنامه جعلی بشود)
بسیار ممنون و سپاس گزارم از وقتی که گذاشتید

پاسخ ها :

گرفتن شناسنامه جعلی برای فرزند توسط پدر متوفی انحصار وراثت با وجود شناسنامه جعلی یکی از وراث درخواست ابطال شناسنامه جعلی شناسنامه جعلی شناسنامه ابطال شناسنامه ارث