مشاوره حقوقی رایگان - بدهی مالیاتی

با سلام
بنده در شرکتی با مسئولیت محدود در اردیبهشت 98 به عنوان مدیر عامل و عضو هیئت مدیره خارج از شرکا وارد شدم و در همان سال دی 98 از آن شرکت خارج شدم و حق امضا هم نداشتم آیا مسئولیتی در قبال بدهی مالیاتی سال های قبل از 98 یا همون سال 98 شامل حال بنده میشه در حال حاضر حسابهام رو مسدود کردن .
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با کارشناسان اداره دارایی درمیان بگذارید تا پاسخ دقیق‌تری دریافت کنید