مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

باسلام چند سالی میشه جداشدم ازمستمری پدرم که فوت شده استفاده میکنم صیغه یکساله شدم بعدازپایان صیغه متوجه شدم باردارم اگر درشناسنامه من نام بچه ثبت شود حقوقم قطع میشود بااینکه سرپرستی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام خسته نباشید من جوابمو نگرفتم میشه راهنمایی کنید ممنون

پرسشگر :

باسلام چندسالی میشه جدا شدم از مستمری پدرم استفاده میکنم صیغه یکساله شدم بعد از پایان صیغه متوجه شدم باردارم اگر در شناسنامه من نام بچه ثبت شود حقوقم قطع میشه با اینکه سرپرستی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله در صورتی که زوجه ازدواج نماید مستمری قطع خواهد شد