مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام خدمت وکلای محترم من و همسرم طلاق توافقی کردیم و ایشان در قبال بذل مهریه و کلیه حق و حقوقاتشون و پرداخت 35 میلیون تومان از طرف بنده بابت وام ازدواج حاضر به طلاق شدند و بنده از اقای قاضی پرسیدم که طلاق از چه نوعی میباشند فرمودند از نوع خلع ایا همسرم میتونه به مابذل رجوع کنه یا باید تو دادگاه میگفتیم که حق رجوع به مابذل رو از خودشان سلب و ساقط نمودند و در رای صادره ذکر میشد؟؟؟ یا بنده میتونم روز محضر این بند رو اضافه کنم؟ در این امر ممکن نیست من باید چیکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام؛
یکی از انواع طلاق خلع، طلاق توافقیست.
باید رای دادگاه مطالعه بشه تا بتوان نظر دقیق داد. اما اگر بذل نوشته شده باشد، ایشون می تونن رجوع کنن. اما شما هم میتونید به همین استناد اعلام کنید که از طلاق منصرف شدید. باز هم تاکید میکنم، باید متن رای مطالعه و بررسی شود تا بتوان نظر دقیق داد و ممکن است جملات به گونه ای نوشته شده باشند که جواب فوق، تغییر کند.