مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از کار افتادگی بعد از تصادف

سلام پدرم سال 98.99 تصادف کرد و از کمر به پایین آسیب دید مبلغ دیه را گرفت و رضایت داد اما الان بخاطر آسیبی که ان موقع دیده است دیگر نمیتواند کار کند چون کاشی کار است و پای چپش کامل پلاتین است و لنگ میزند ایا میتوانیم دوباره شکایت کنیم و درخواست از کارافتادگی بدهیم؟
و اینک مبلغ خسارت ماشین یا همان افت ماشین راهم پرداخت نکرده است الان میتوانیم دوباره برای ان اقدام کنیم؟در ضمن طرف 100 درصد مقصر شناخته شد تو برگه کروکی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما اگر بیمه است می تواند از طریق تامین اجتماعی جهت کارافتادگی اقدام کند.
در غیر این صورت به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت