مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

سلام. من یه نیسان گرفتم پشت کارت نوشته 3800ظرفیت گواهینامه ام هم پایه سه هست
امروز کارت ماشین و گواهیناممو بردم پلیس راه گفتن مشکلی نیست طبق بخش نامه جدید میتونی برونی.اومدم یه جای دیگه از یه کانکس راهنمایی بازم پرسیدم گفتن نمیتونی برونی باید پایه 2 داشته باشی
من الان چیکار کنم خودشون از قانونشون آگاه نیستن

پاسخ ها :

عدم تطابق گواهینامه با کارت ماشین رانندگی نیسان با گواهینامه پایه 3 گواهینامه پایه 3 گواهینامه