مشاوره حقوقی رایگان - تعیین درصد جانبازی شیمیایی

بنده در عملیات والفجر 10 و کربلای 5 شرکت داشتم.
بوی سیر و تخم مرغ گندیده و..... بخوبی استشمام میشد. با توجه به اینکه مرا به بیمارستان بقیه الله معرفی کردند و پزشک متخصص عفونی درصد مرا 42 معین نمود و مدارک پزشکی نشان از شیمیایی بودن بنده میدهد و کمسیون بدوی استان گلستان نیز آنرا تایید کرده است ، آیا میتوان جهت تعیین درصد جانبازی شیمیایی امیدوار باشم و چگونه باید جهت دریافت آن اقدام نمایم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کمیسیون های پزشکی یک کمیسون بدوی دارند یک کمسیون عالی که نظر کمیسیون عالی قطعی است و دیگر اعتراض روی آن جواب نمی‌دهد شکایت در دیوان عدالت نیز رد می‌شود چرا که مطابق رای وحدت رویه کمیسون های نظامی پزشکی آرای آنها قطعی است و قابل طرح در دیوان عدالت اداری نیز نیست