مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

من یک معامله ملکی انجام دادم. اما بدلیل مشکل مالی چک اخری پاس نشد و فروشنده چک را برگشت زد. معامله را در بنگاه به صورت توافقی فسخ کردیم .
فروشنده لاشه چک برگشت خورده را بهم پس داد
اما در سیستم چک صیاد چک را به من انتقال نداد که بتوانم رفع سو کنم و هم اکنون جواب تلفن من و بنگاهی را نمیدهد.
به بانک مراجعه کردم . و بانک میگوید تا تو سیستم به شما منتقل نشود نمبتوان رفع سو کرد و حسابتان باز شود
الان چه کنم و اگر بخوام شکایت کنم چه شکایتی بکنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد