مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان برای پرینت تلفن از طرف همراه اول

سلام همسرم رابطه ی نامشروع داره مطمئنم ولی درخواست گرفتن پرینت همراه اول از قاضی گرفتم به من گفتن یکماه دیگه آیا این مدت زمان قابل تغییر هست که زودتربشه یا واقعا یکماه طول میکشه

پاسخ ها :

پرینت تلفن همسر برای رابطه نامشروع مدت زمان پرینت خط پرینت خط همسر پرینت خط