مشاوره حقوقی رایگان - از دادسرا هیچ ابلاغی نیومد برای حضور

با سلام
به جرم کلاهبرداری اینترنتی از من دو نفر شکایت کردند. بعد از چند روز برای شاکیان جهت پیگیری شکایت و برای یک نفر که نمی‌شناسم به عنوان مطلع ابلاغ فرستادن. بعد از چند روز به علت نقض اقدامات ضابطین وقت نظارت و تغییر دادن. از اونجا که برای من حتی به عنوان مطلع ابلاغی نیومد احتمال منع تعقیب خوردن پرونده تو دادسرا طبق تجربه شما بیشتره؟ ممنون از وقتی که میذارید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

احتمالا چون هنوز پرونده در حال انجام تحقیقات و بررسی ادله شکات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منع تعقیب صادر بشه قرار به شما ابلاغ می شود