مشاوره حقوقی رایگان - طرح یک نوع از شکایت و رای قطعی صادره شده

سلام از من در دادگاه کیفری و حقوقی راجب نصب دوربین در پارکینگ اختصاصیم برابر با اسناد مالکیت و بر اساس یک بند قانونی از طرف نمایندگان ساختمان شکایت مطرح نموده‌اند و در هر دو مرحله و حتی در دادگاه ها تجدیدنظر هردو مرحله بنفع من رای صادره و قطعی شده است اینبار ساکنین گروهی همین شکایت را در کیفری مطرح نمودند و بنده تهدید میکند که ما جمع میکنیم دوربین شما را در حالی که ده دوربین در مشاعات توسط خودشان نصب شده است لطفاً راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
نصب دوربین در فضاهای مشاعی باید با رضایت دیگر ساکنین باشد .