مشاوره حقوقی رایگان - عدم مطابقت مبایعه نامه با سند

ویلای را خریداری کردم که در مبایعه نامه ذکر شد خرید شش دانگ یک دستگاه ویلا به متراژ 300 متر زمین و 400 متر بنا
روز قرار در دفتر خانه سندی که فروشنده ارائه کرد سند مشاعی 300 سهم از 4690 سهم باغی بود من انتقال سند را نپذیرفتم و دفترخانه را ترک کردم !
تکلیف چیست ؟
نمی‌خواهم فسخ کنم چون خسارتی در مبایعه نامه ذکر نشده و با فسخ ارزش پول من بعد از چند ماه از بین رفته و در این مدت هم بیش از 200 میلیون تومان هزینه ویلا کرده ام !!!
چه کنم ؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی دارد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری