مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با اقساط بانک مسکن و نیامدن خریدار به بانک

با سلام به وکلا عزیز لطفا من راهنمایی کنید
ملکی در سال 96 فروختم که سند به نام خودم وام مسکن گرفتم و به صورت اقساط بانک معامله کردم دو تا ضامن گذاشتم خریدار قرار بود وام به نام و سند انتقال بدهد در تاریخ 2/6/1396 پس از قولنامه نیامد و خریدار ملک به صورت قولنامه به شخص فروخته و اقساط به صورت عقب افتاده پرداخت میکنه که خودم حدود 10قسط پرداخت کردم که حسابم وضامن مسدود نشه و الان میگه میخوام تسویه کنم بیا به نام بزن ومن با نفر دوم هیچ مدرکی ندارم وبابت این 6 سال میتوانم درخواست خسارت کنم به تعهد عمل نکرد لطفا راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اقرارنامه رسمی از هر دو خریدار اخذ کنید...