مشاوره حقوقی رایگان - جزای نقدی به جای حبس

با سلام و خسته نباشید جزای نقدی که دادگاه بریده چقدره ؟ و با پرداخت جزای نقدی آیا جلب رضایت شاکی هم احتیاجه برای آزاد سازی وثیقه؟
رای دادگاه :
در خصوص تجدید نظر خواهی ...به وکالت ... صادره در مورخه 1401/02/29 از شعبه .. که به موجب آن اتهامات آقای ... دایر به 1-توهین2-تهدید با چاقو محرز شناخته شده و حکم بر محکومیت ایشان به پرداخت شصت میلیون ریال جزای نقدی به جای حبس و سی میلیون ریال به جای شلاق در خصوص بزه تهدید با چاقو و پرداخت ده میلیون ریال جزای نقدی بابت اتهام توهین محکوم گردیده (با دو درجه تخفیف) وکیل تجدید نظر خواهان با توجه به آثار بار بزه خواستار تشدید مجازات گردیده است دادگاه با بررسی جمیع اوراق و محتویات پرونده نظر به اینکه تبدیل حبس و شلاق به جزای نقدی از اختیارات قانونی دادگاه بدوی بوده لذا موجبی برای نقض رای وجود ندارد با رد تجدید نظرخواهی بعمل آمده و افزایش جزای نقدی بدل از حبس در بزه تهدید به هفتاد میلیون ریال دادنامه مورد اعتراض را تایید مینماید رای به استناد مواد 455 و 457 و 458 قانون آیین دادرسی کیفری اصدار یافته و قطعی است

پاسخ ها :

جزای نقدی به جای حبس