مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دانشگاه ( ستاری ) افسری ارتش

با سلام و درود. بنده در تاریخ 7 ام آبان ماه از دانشگاه افسری ستاری انصراف داده و با پرداخت 30 میلیون به عنوان غرامت به بنده یک هفته مرخصی دادن و گفتن برای کمیسیون انصراف با شما تماس میگیریم و در تاریخ 23 آبان ماه برای کمیسیون دعوت شدیم و با انصراف ما موافقت شد و در کمیسیون به همه انصرافی ها گفتن کلا همین 30 میلیون خسارت ترم یک هست که شما پرداخت کردین و دیگر غرامتی لازم نیس پرداخت کنین و باز همه انصرافی هارا با یک هفته مرخصی که بصورت خودکار تمدید می‌شود به مرخصی فرستادن لذا در زمانی که برای دریافت مدارک ها از قبیل پایان خدمت و فرم ضامن به دانشگاه مذکور مراجعه کردم از من برای تسویه حساب نهایی 24 میلیون تومان میخواهند بگیرند و زمانی که گفتم این پول برای چیست شما 30 میلیون قرامت از قبل گرفتین. به من گفتند از 23 ام آبان که انصراف دادی در کمیسیون تصویب نهایی تاریخ 30 آذر هست و از 23 ام آبان ماه تا تاریخ 30 آذر باید غرامت بدی که با حساب خودشون شده 24 میلیون حالا من مانده ام چکار کنم خدمت سربازی هم رفتم و اون سی میلیون از پس انداز های خودم بود که دادم و دیگر پولی ندارم جوانی ام تباه شده خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد