مشاوره حقوقی رایگان - قتل عمد

سلام. فردی به خاطر قتل عمد حدود 10/11 سال در حبس می باشد. آیا الان خانواده مقتول قادر هستند درخواست قصاص بکنند؟ ( یعنی هم حبس هم قصاص ؟ ) یا فقط باید دیه پرداخت بشه؟ (حبس طولانی و دیه؟) و میزان دیه در قتل عمد رو خانواده مقتول خودشون تعیین میکنند ؟ یا قانون تعیین میکنه؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

حق قصاص با اولیای دم می باشد مگر اینکه راضی به دریافت دیه شده باشند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

حق قصاص ساقط نمی شود برای اخذ توضیحات تکمیلی پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت درخواست قصاص مطالبه دیه منتفی ست...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به آرا صادره دارد و اوضاع و احوال پرونده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قانون میزان دیه ششصد میلیون تومان است
ولی خانواده مقتول می تواند شرط رضایت را مبلغ بیشتر از نرخ قانونی تعیین کنند.
بهتر است در صورت امکان دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی می توانند قصاص کنند و اگر بخواهند دیه بگیرند مبلغ دیه را خانواده و اولیا دم تعیین میکنند به عنوان بدل از قصاص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان قصاص وجود خواهد داشت مگر خانواده مقتول با دریافت دیه موافقت نمایند