مشاوره حقوقی رایگان - تعیین محل دادگاهی

با سلام و عرض ادب. همسر بنده جهت مطالبه مهریه در دادگاه محل اقامت شهر خودمان از دست بنده شکایت کرده و چندوقتی به منزل پدرش در شهرستان رفت و حالا از طریق دادگاه شهرستان محل اقامت پدرومادرش به من ابلاغیه دادن با وجودی که الان همسرم برگشته و درمنزل خودم میباشد چرا من جهت احضاریه دادگاه باید به یه شهر دیگه بروم، در ضمن وکیل همسرم نیز درهمان شهرستان محل اقامت خانه پدر و مادر همسرم میباشد، آیا من می‌توانم اعتراض کنم و به دادگاه شهرستان نروم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام شما میتوانید اعتراض نمایید و به دادگاه اعلام نمایید که آدرس شما در آن شهرستان می باشد و از دادگاه درخواست نمایید که اوراق قضایی به آدرس شما در شهری که هستید ابلاغ گردد