مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین

سلام
حدود یک ماه و بیست روزی از ازدواج پسرم می‌گذشت و همچنان عروسمان حامله بود و قبل از رفتن آزمایش کرده بودیم من به اتفاق پسرم و عروسمان برای مهمانی به خانه پدرش رفتیم و بعد از چند ساعتی بدلیل اختلافات پسرم با پدر همسرش بخاطر برخی از مسائل توسط پسرعموی دختره و پدر دختره از خونه بیرون مون کردن، در حالی که پدرو مادر دختره مانع برگشت عروسمان به منزل شوهرش شدن و حالا حدود یک ماه گذشته و به تازگی پسرم فهمیده همسرش بصورت نامعلوم بچه اش سقط کرده، حالا میتوانیم از این خانواده شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود با اثبات عمدی و غیر قانونی بودن سقط جنین میتوان از زن و شخصی که سقط را انجام داده شکایت کرد