مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه ملک قولنامه ای

از پدر بنده یک ملک قولنامه ای به ارث رسیده که مادر بزرگ (مادر پدر) هم جزو وراث هستن که ایشان نه صلح میکنه و نه سهمشو میخواد. آیا بعد از فوت ایشان عمه ها و عموها میتوانند نسبت به گرفتن سهم ایشان اقدامی انجام بدهند؟

آیا ما تا کی باید نگران اقدام عمه ها و عموها برای گرفتن سهمشو باشیم آیا تاریخ انقضایی برای این موضوع وجود دارد؟

با توجه به قولنامه ای بودن ملک و عدم صلح مادر بزرگ آیا راهی برای برون رفت از این چالش وجود دارد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و باید اسناد و مدارک شما به همراه اظهارات شما در کنار هم بررسی شود و به نظر قطعی رسید