مشاوره حقوقی رایگان - خرید اپارتمان

سلام. عرض ادب
خانه ای را از اقایی بنام ر.الف اجاره کردیم.
این اقا داری همسر و یک دختر بودند.
بعد فوت ایشان، نوه این اقا بنام م.ت امدند گفتند ما خانه را گذاشتیم برای فروش.
ما مستاصل و نگران به تکاپو افتادیم که پول خونه را خودمون تهیه کنیم و ملک را خودمون بخریم.
مقداری از پول خانه را مادرم جور کرد و مقداری را خواهر بزرگترم.
م.ت به ما گفت من خودم مغازه املاک دارم بریم مغازه خودم.
روز موعود مادر، برادر و خواهرم راهی مغازه این اقا شدند. ایشون برگه ای را نشون میدند و میگن من از طرف ورثه وکالت در فروش دارم.
مادرم میگه ما که این چیزا اصلا حالیمون نبود. نمیفهمیدیم وکالت در فروش چیه.
مبایعه نامه را نوشتند و امضا کردیم.
همه پول خانه به جز 24 ملیون را ان روز داریم. قرار شد 4 ماه بعد این اقا خانه را بناممون سند بزنه و ما هم 24 تومن را بدین.
الان 5 سال میگذره.
هر چقدر تماس میگیریم خبری نمیسه.
هر بار بهانه ای میاورد.
من مریضم ، مسافرتم، سرم شلوغه تا این اخریا که ...
رفتیم مغازش
همسایه ها گفتند خانه پدری را فروختند و رفتند. مغازه را هم بستن از ترس طلبکارا.
ما کم کم ترسیدیم.
باز تماس گرفتیم. اینبار گوشی را برمیداشت و میگفت تماس میگیرم و قطع میکرد.
یا پیامک میداد تماس میگیرم.
برادر با شماره ناشناس تماس میگرفت . برمیداشت و شروع میکرد به بهانه اوردن و وعده میداد که من چند روز دیگه تماس میگیرم.
سروتن را درد نیارم.
مریض و عاجز شدیم.
ما تمام زندگیمون انچیزی بوده که نقد کردیم و دادیم دست این اقا به خیال اینکه سر پناهی برای خودمون داشته باشیم.
لطفا راهنماییمون کنید.
نمیدونیم واقعا از طرف ورثه وکالت داشته یا نه؟
و نمیدونیم الان باید چکار کرد؟
حقیقتا بیمار و افسرده شدیم و مستاصل.
تقاضا میکنم راهنماییمون کنید.
ممنونم

پاسخ ها :

خرید ملک ارثی ملک