مشاوره حقوقی رایگان - دریافت طلب چندین ساله

سلام بنده درسال 96 مبلغ 3 میلیون به یکی از دوستانم دادم یعنی زنگ زدن و گفتن بهم مقدار پول واریز کن من رفتم بانک و پیش دوستم مبلغ 3 میلیون بحساب ایشان زدم و بعد از گذشت چندین سال تا به امروز پرداخت نکردن یبارم شکایت کردم چون ازم شاهد خواستن شاهدم جای دیگه بودن نتونستم ببرم دادگاه و پرونده بحقی شد.اون موقع حتی رسید و پرینت بانکی دستم بود ایا دوباره میتونم برم شورا شکلیت کنم هم پرینت بانک دستمه هم شاهد هام هستن ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید پیگیری نمایید
ضمن دادخواست درخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را نیز از شخص مذبور مطالبه کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام در صورت صدور حکم بر بیحقی شما دیگر امکان طرح دعوای مجدد ندارید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله مستند به مدارک و شواهد دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مطلقا امکان ندارد

اگر در دادنامه حکم به بیحقی شما صادر شده باشد اعتبار امر مختومه خواهد داشت
و امکان اقامه دوباره دادخواست وجود نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وصف مجرمانه ندارد
وانگهی، ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
بدیهی است شوربختانه به نرخ روز محاسبه نمی‌شود از تاریخ مطالبه رسمی یا دادخواست خسارت تاخیر تادیه تعلق می‌گیرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و....