مشاوره حقوقی رایگان - از کار افتادگی

باسلام خسته نباشید من خانمی 31ساله هستم که در شرکت کار میکنم که به عنوان نیروی کمکی به انبار رفته بودم که از روی نردبان افتادم و مهره اول کمرم شکستگی بدون برگشت داره از طرفی هم باعث شده تا مثانم کامل خالی نشه چون باسنمم ضرب دیده بودم هنوز بعد گذشت دوماه راحت نمیتونم بشینم وب لندشم آیا از کار افتادگی به من شامل میشه یا نه ممنون؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به نظریه کمیسیون پزشکی دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتونید باتوجه به مدارکتون درخواست بدید و بستگی به نظر کمیسیون پزشکی دارد