مشاوره حقوقی رایگان - صدور حکم استخدامی

با سلام من سال94 در آزمون استخدامی نیروگاه شرکت کردم و تمامی مراحل را با موفقیت طی کردم اما به دلیل تغییر مدیر عامل، مدیر عامل جدید نیروگاه مذکور از استخدام نیروهای جدید از جمله اینجانب (به دلیل تراکم نیرو شرکتی و اعتراض آنها به جذب نیروی رسمی) خودداری کرد. لذا شرکت مادر تخصصی برق تعدادی از پذیرفته شدگان را به نیروگاه ها و سایر مراکز زیر مجموعه خود فرستاد. که من به نیروگاهی فرستاده شدم که به طور کامل به پیمانکار بخش خصوصی واگذار شده و برای من حکم کارگزینی صادر نشده و به عنوان نیروی شرکتی مشغول به کار می باشم در صورتی که سایر پذیرفته شدگان دارای حکم استخدامی می باشند و به صورت رسمی مشغول به کار می باشند. به نظر شما با شکایت به دیوان عدالت اداری مشکل من حل می شود؟ پیشنهاد شما چیست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر بعنوان نیروی رسمی جذب شده باشید انتقال شما به بخش خصوصی نیازمند وجود رضایت شما برای انتقال می باشد