مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. من دو ماه میشه طلاق گرفتم دادگاه رای داده هشتاد سکه از مهریه به من می رسه، شوهر سابقم معتاد و کارتن خواب شده بود و من 8ماه بود ازش اطلاع نداشتم پدرش 5ماه پیش فوت کردند ویک آپارتمان 3طبقه دارند ضمنا در روستا هم کلی زمین وملک دارند که سند ندارد اما سهم الارث اون بیشتر از مهریه من میشه
1-برگه طلاق رو کجا ببرم و اقدام کنم
2-اگه خانواده اش به من چیزی ندهند چکار کنم؟
3-آپارتمان مشهد به نام پدرش بود ولی فکر نکنم تا وقتی مادرشان زنده باشد بفروشند ومن هیچ درآمدی ندارم ومیخوام پول مهریه رو خرج زندگی خودم کنم چگونه میتونم سریع مهریه رو بگیرم
4-آیا خانواده اش میتونند مهریه من رو ندهند و بگن برو از خودش بگیر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه ای که حکم طلاق صادر کرده پیگیری کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید و از طریق شعبه اجرای احکام نسبت به توقیف اموال سهم الارث زوج اقدام کنید.
اگر بعد از توقیف سهم الارث نسبت به انحصار وراثت اقدام نکردن خودتان می توانید درخواست گواهی انحصار وراثت بدهید.