مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

با سلام پدرم فوت شد ملکی دارد که هنوزم بعد 2 سال و نیم از فوت مادر هنوز بفروش نرسیده و من دو برادر دارم و یک خواهر که من در سطح ضعیف قرار دارم با این شرایط و گرانی اجاره خانه ها آیا من میتونم تا زمانی که ملک به فروش نرسیده در آنجا زندگی کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر توافق کنید با ورثه دیگر مشکلی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اذن سایرین آری وگرنه خیر
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بقیه وراث رضایت نداشته باشند خیر
شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی باید با موافقت تمام ورثه باشد و قرارداد اجاره تنظیم نمایید