مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص عدم بکارت بعد از گذشت چند سال

سلام من 17 سالمه و با دوست پسرم رابطه داشتم و اون میگفت که ارتجاعی هستی بعد از رابطه خیلی کم در حد چند قطره خونریزی داشتم ایا بعدا که بخوام ازدواج کنم با فرد دیگه ای قبل از اینکه بخوام برم پزشک قانونی رابطه داشته باشم پزشک قانونی متوجه میشه عدم بکارت قبل از رابطه با همسرم بوده؟ یا چون اخرین رابطه با همسرم بوده میگن کار اون بوده؟؟
میشه لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان ازدواج یا قبل از ازدواج به پزشکی قانونی مراجعه کنید قابل تشخیص است که بکارت از بین رفته است و ارتجاعی بودن پرده بکارت تاثیر چندانی ندارد بخصوص اگر دخول تکرار شده باشد.
بعد از ازدواج نیز اگر زوج در اوایل ازدواج درخواست ارجاع به پزشکی قانونی را بدهد به نظر قابل تشخیص است
و اگر ثابت شود باکره نبودید مصداق بارز فریب در نکاح است که در این صورت زوج می تواند دادخواست فسخ نکاح بدهد که در صورت فسخ نکاح
مهریه تعلق نمی گیرد
از طرفی با عنوان فریب در نکاح نیز می تواند شکایت کیفری مطرح کند.