مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از شناسنامه و کارت ملی

سلام وقت بخیر
چند وقت پیش از طرف شخصی که قبلا میشناختم با من تماس گرفته شد جهت کار در کارخانه
مدارک رو فرستادم مثل کارت ملی و شناسنامه گفت فرم غیر حضوری برات پر کردم
ادرسی ک فرستادن رفتم بعد متوجه شدم خونه تیمی هستش و شرکت هرمیه
بعد از 2 روز ک اجازه خروج نمیدادن ب یه بهونه ای فرار کردم
میخواستم ببینم از مدراکی که فرستادم میتونن سو استفاده کنن اگر میتونن کجا باید برم قبل از این که اتفاقی بیوفته جلوگیری کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه کپی بودند خیلی مشکل ساز نیست اما میتونی به اتهام تشکیل شرکت هرمی و بازداشت عیر قانونی ازش شکایت کنی