مشاوره حقوقی رایگان - برقراری بیمه مستمری پدر بعد از فوت

سلام پدر من بازنشسته کشوری بودن که 6 ماه پیش به رحمت خدا رفتند. من در زمان فوت ایشان در یک شرکت کار می کردم و بیمه بودم. حقوق پدرم فقط به مادرم می رسیده. حالا کارم را از دست داده ام. می خواستم بپرسم حقوق پدرم به من هم تعلق می گیرد و باید چکار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر تحت تکفل ایشان نبوده اید هیچ چیز به شما تعلق نمیگیرد و کاری نمیتوانید بکنید.

پرسشگر :

من قبل از فوت ایشان و قبل از اینکه کار داشته باشم تحت تکفل ایشان بودم هنوز هم از بیمه تکمیلی پدر استفاده می کنم

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
فرزندان متوفی در صورتی که سن آنان کمتر از هیجده سال تمام باشد و یا منحصرا به تحصیل اشتغال داشته باشند یا به علت بیماری یا نقص‌عضو طبق گواهی کمیسیون پزشکی موضوع ماده 91 این قانون قادر به کار نباشند میتوانند از مستمری استفاده کنند